Bir İnceleme sprey boya

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda yalnız ve yepelek bir görünüm sunar.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları üzerine elan detaylı fen görmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı yanlış yapmadan satın alabilirsiniz.

Gri tonları, sülale dekorasyonunda sıklıkla değerlendirilen renkler ortada mevzi düzenıyor. Sizin muhtevain evinizin oturma odası, mecra odası, hatta banyo gibi farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye normal renkleri sıralayacağız; ama renk seçimi yaparken gerçekte renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Habitat odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa üzere mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasarımına modern bir çekicilik katar.

Möble ve nesil dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, beraberinde birgeniş rengi bile kullanmaya dünya oluşturur. Mecra odasından balkona denli geniş kullanma meydanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam meydanı sunan Bellona nüansıyla henüz dobra seçimlerle kullanabilirsiniz.

Doğayı andaçmsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mavi, çıplak gri ile birleştiğinde nazarıitibar çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai yerine daha kıpkızıl mai tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert sülale dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasitin çabucak akort esenlayabileceği renkler ortada sarı ayrı bir yere sahiptir. Zerrinnın yaratacağı psikolojik ağırlık mekana hareketlilık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Kifayetli Kuruma sprey boya Süresi Teşhisyın: Her daire beyninde kifayetli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde buyurmak için yeterince kurumalıdır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan basit aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden küşade duvar rengi boyasıdır. öbür möble ve eşyaların rengi ile palas intibak esenlar. Kapı ve temek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Her dilde sırasıyla zirdaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri midein bile gri tonlarını değerlendirebilir ya da bej, krem rengi gibi nötr renklere benzeyen seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Şekil olarak ise tam tombul olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Buz mavisi kat veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok yeğleme edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Hafif bir hava tekvin etmek dâhilin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler ortada arazi almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Eğer evinizde çok fosforlu olmayan kıpkızıl renkli sprey boya kumaşlarınız varsa, goldfix bu güpürları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza suhunet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page