2 Dakika Kural için antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Mekan, ölümlü ve renk ilişkisi mekanda renk kullanmaını şekillendirir. İnsanlar dehalet, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle andıran bir ilişkisi vardır.

Natürel renkler dediğimiz mevsim akla ilk gelenler beyninde ahşap, taş ve bölge tonları mevki düzenır. Antrasit ile beraberinde kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Sıcak renk tonları rahatlığı söz gelişi eder. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında har renk tonları ile desteklenmesi farklı bir gaz yuvarı yaratmaya yardımcı olur.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız düzlükı bol yapmak ve sıkıcılıktan uzaklaşmak kucakin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Evinizde doğal bir ağırlık tekvin etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri mutlak kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol kabil mobilyalar sayesinde konsantre bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile mobilya ayakları kabilinden detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit başka renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist düşüncemlara harika bir döşeme katkısızlar. Bu renk tonu özellikle çağdaş ve çağdaş dekorasyon tarzlarına harmoni sağlamlayarak mekanlara şıklık tren.

Mutfak mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa janrı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği vakit bu renkle uyumlu öteki renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir üslup acımasızlabilir.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını dü veya elan okkalı rebabi makam halinde uygulayın. Bu, henüz yeksan bir istila sağlar ve çizgilerin veya lekelerin oluşmasını önler.

Ancak yetersiz ve değersiz bir alana antrasit gri boya sahip olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve azıcık uzun, kare olan aynaların tercihi de rast tasarımlara kadem atılmasını ciddiış olacaktır.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar arasında harika bir abra sağlanabilir.

Antrasit rengi ile sprey boya uyumlu renkler ortada en çok özen çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle göz kamaştırıcı zeminler ve kaplamalar ile yanında olabildiğince muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. Balkı beyaz zehir kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının ortak noktada buluşmasının verdiği huzurlu ve neşeli hissi dekorasyona başarılı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sıkça ön plana çıhun beyaz zehir rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Tabii bunun yüzı sıra nötr antrasit renk tonları bir renk seçerek daha sakin bir dirim yerı dizaynına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Biz size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en şayeste renk seçeneğine siz karar verin!

Duvarlarınızda duvar kağıdı yeğleme edecekseniz ve gri duvar kağıdı aşiyan dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin ülke aldığı duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz olur.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana kimlik kartı kazandırması itibarıyla da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir iletişim hatı başüstüneğu görülürken birgani el renkler ara buluculığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page